• Online Winkelen

    Vanaf heden is het mogelijk om ook online al uw hengelsport materiaal en zeeaas te bestellen bij M.Brouwers Hengelsport.

    Op dit moment zijn er al enkele honderden artikelen beschikbaar en dit aantal groeit nog iedere dag!

    Kunt u iets niet vinden op onze online winkel, mail ons dan gerust.

     

    Klik hier om naar de online winkel te gaan.

Zeeaas - Zeeaas - Zeeaas

M.Brouwers Hengelsport staat al meer dan 20 jaar bekend als (zee)aas leverancier nummer 1 voor zowel de recreatie als de wedstrijdvisser. Door deze jarenlange ervaring weten wij er iedere keer weer voor te zorgen dat u als klant altijd vers, goedverzorgd en alleen de beste kwaliteit (zee)aas krijgt. Dat een succesvolle visdag met vangsten deels bepaald wordt door het (zee)aas hoeft u ons dus niet te vertellen!

Om er voor te zorgen dat u alleen het beste krijgt hebben wij een dagelijkse aanvoer van alle gangbare soorten (zee)aas. Of het nu gaat om pieren, kweekzagers, steekzagers of slikzagers en om 100 gram of 10 kilo. U bent bij ons altijd aan het juiste adres!

Daar hangt dan vast ook een prijskaartje aan denkt u ? Welnee, juist door de dagelijkse aanvoer en de jarenlange ervaring met de verzorging van (zee)aas bieden wij dit aan tegen absoluut concurrerende prijzen:

Pieren € 30,- per kilo
Kweekzagers       € 40,- per kilo
Steekzagers € 40,- per kilo
Slikzagers € 70,- per kilo

*De minimale afname van ons zeeaas is per ons.

Ook voor andere soorten (zee)aas bent u bij ons aan het juiste adres Scheermessen (Messchelpen), Franse tappen, zalmrepen, enzovoorts.

Gaat u naar het buitenland ? Geen probleem, bijna wekelijks adviseren en leveren wij het aas voor trips naar bijvoorbeeld Noorwegen en Denemarken. Geef dit uiteraard tijdens het bestellen van het aas wel aan zodat wij het aas op een gepaste manier kunnen verpakken. Met de juiste verzorging is het aas dan gegarandeerd de gehele visreis van uitstekende kwaliteit.

Uiteraard krijgt u bij aflevering altijd de juiste adviezen om het aas zolang mogelijk vers te houden.

Dus waarom meer betalen dan nodig en waarom genoegen nemen met minder als kwaliteit slechts een telefoontje van u verwijderd is. Bestel voor een geslaagde visdag dus uw (zee)aas bij M.Brouwers Hengelsport.

Wij zijn bereikbaar op 0164-241638 en dagelijks geopend op de volgende tijden:

Maandag t/m Donderdag van 08:00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag van 08:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur

Wij eten van 12:30 tot 13:00 uur

U wilt toch ook dat de vissen zo bijten ?:

 

Reacties